Om os


Det er lokalt og personligt at handle hos Sondrup Bilcenter 

Firmaet blev grundlagt i 1972 med Peter Sondrup som direktør med visionen om at skabe en virksomhed, hvor seriøs og saglig kundebetjening skulle være i højsæde. Denne vision er fortsat en del af virksomheden, men den bliver nu varetaget af Ole Sondrup, der pr. 1. januar 2007 overtog firmaet. Ole Sondrup kom til Sondrup Bilcenter i 1998 efter at have afsluttet en akademisk bil-uddannelse i København, og har siden 2005 bl.a. arbejdet med generationsskifte af virksomheden.

Hos Sondrup Bilcenter har vi valgsproget „Bilhuset med tilfredse kunder“, og dette arbejder alle medarbejdere efter at opretholde. Sondrup Bilcenter er autoriseret forhandler af Nissan, Renault og Dacia og autoriseret servicepartner for Volvo. Du kan som kunde hos os forvente kompetent og seriøs rådgivning inden for de fire bilmærker.

Kig indenfor

Se i stort vindue

Vores vigtigste ressource

Medarbejderne er den vigtigste ressource hos Sondrup Bilcenter, og vi gør derfor vores yderste for, at de befinder sig godt på deres arbejdsplads. Det sker gennem løbende uddannelse og gensidig respekt medarbejderne imellem. Vi har et godt arbejdsmiljø, der er medvirkende til høj medarbejderloyalitet, hvilket sikrer vores kunder, at de møder de samme medarbejdere hver gang. Vores medarbejdertilfredshed kommer vores kunder til gavn i form af venlig betjening, hvor kvalitet er nøgleordet. 

Velkommen til Sondrup Bilcenter.

Ole Sondrup

Hilsen Ole Sondrup.

Links
Gunnar Clausens Vej 4 - 8260 Viby J. | Telefon 86 28 23 44 | E-mail: sondrup@sondrup-bilcenter.dk | (Salg og Service)
Ravnsøvej 40 - 8240 Risskov. | Telefon 86 28 23 44 | E-mail: sondrup@sondrup-bilcenter.dk | (Service)