KontaktSalg

Ny Renault, Dacia eller Nissan?

Ser du efter ny bil, så er det gode forhold, du møder i Viby. Vi har alle modeller af Nissan, Renault og Dacia udstillet i forretningen. Vi har desuden foretaget en kraftig modernisering i afdelingen, for at alle modeller er i deres rette element, og for at du som kunde får den optimale oplevelse i forbindelse med dit bilkøb. Moderniseringen er blandt andet sket gennem Nissans helt nye forretningskoncept.

Se mere
Værksted

Er det tid til service?

Endelig finder du også i Viby et af vores værksteder, hvor vores yderst veluddannede teknikere tager sig godt af din personbil eller varevogn. Hvis det er nye reservedele du har brug for, så har vi desuden ekstern salg af reservedele.

Book dit næste service her

Se mere
Skadecenter

Har du fået en Bilka bule?

I denne afdeling finder du vores pladeværksted, og her kan du trygt overlade din personbil eller varevogn til vores højtuddannede pladesmede. De gennemgår løbende uddannelse, så de har de nødvendige kompetencer til at kunne oprette din bil.

Se mere
Reservedele

Mangler du en reservedel til din Volvo eller Renault?

Vores veluddannet reservedelsekspedienter, står klar til at hjælpe dig med at finde præcis den reservedel du netop står og mangler.

Se mere
Administration

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål

I administration finder du medarbejder der kan svare på spørgsmål om kredit/debitor ect. Vi er et team der altid står klar til at hjælpe dig.

 

Se mere


Ring til os på: 86 28 23 44
8260 Viby
Gunnar Clausens Vej 4
Salg og Service
8240 Risskov
Ravnsøvej 40
Salg og Service